bercelaru

sakit kepala. pikiran bercelaru. rusak betul sya ni minggu. macam2 ja yang terjadi. kawan cakap jangan pikir sangat. ya, cakap bulih la. otak ni yang nda pandai diam2. sudah sya bilang jangan pikir lagi, balik2 pikir itu jugak. macam manalah. mau share dengan kawan depan mata inda bulih. sudah sya share cerita sama kawan2 yang teda depan mata. sms la facebuk la telepon la tapi nda juga sama rasa sya mau juga kasi lepas geram dengan real person di depan mata ni. begini pula kan rasa. nda sama bah, kalau ko kasi lepas sama orang yang 'real' yang ko boleh tampar2 ka tumbuk2 ka dengan yang setakat tinguk and dingar suara jak. haish... napa la sya ni susah betul mau kasi lepas ni. sakit kepala suda sya ni. migrain mengkali ni, stress pasal terlampau pikir. otak ni pun satu hal, masi juga mau pikir. mau juga rasa huha huha sama kawan2 sini ni bejalan sana sini, raya bah kan ni ari, tapi takut sya terlepas cakap pula. tau ja, mulut nda pandai diam macam sya, susah, nda sedar diri tu kalau bercakap. tercakap juga karang benda yang nda bulih kena cakap.

bah, ari 3 mesti mau pegi gerija la kalau begini ni. nda bulih cakap dengan orang, sya cakap sama Jesus la ni. kasi cerita dengan pado lagi bagus juga. pado jangan kasi cerita sama orang lain kio. bulih bah kan pado. aih, percaya la bah si pado nda cerita sama orang lain tu. yah, jangan la tetiba sya nda mau pegi gerija pula ni ari 3 macam yang ari minggu lalu. penjahat betul sya ni tau. pandai bagi alasan saja. marah Jesus juga kadang2. nah kau, nda tentu suda cerita sya. tu la sya bilang otak sya bercelaru... yahhhh..... kembalikan si Rose. huhuhuhuhu.....

Comments

Popular posts from this blog

MUST KNOW - Psyllium Husk

Wishing Myself a Happy Birthday!!!

I have a dream...