Cantik Itu Kamu Contest 4 U


Konpius2 aku maok join contest tok tek. Tapi setakat maok suka2 jak aku pun try2 jak la. Contest tok tek aku jumpa di site Bibab. Memandangkan Bibab join juak, alulah aku menyebok juak maok ekot. Gambar Bibab nang kacak tapi aku maok engkah gambar minatang nok nang memukau pandangan mata aku for the fisrt time riya. Dah banyak spesies moth aku jumpa tapi nok tok la nok paling canggun.. (cantik & anggun). Aku jumpa nya ariya sampei macam org gila jak ngambik gambar. Sampei kawan ku madah, apa nok spesial gilak Rose, kamek orang hampir tiap ari nangganya ya. Huhhu... Aku tok nang suka menikmati keindahan alam dan ciptaan2Nya. Jadi toklah gambar nok aku rasa paling cantik untuk contest tok. Menang ka sik, yang penting aku share it with ya all here. Nice kan? Very pretty moth....


Maok join contest tok just add and follow blog:

Comments

  1. yes! best tok...ada geng join skali...cantik bah gmbr tok...smua org engkah gmbr daknya mpun, ada kelainan la gmbr tok...gud luck!

    ReplyDelete
  2. Bab--nang terpegun ku riya nangga kupu2 tok. Sik penah ku nangga kupu2 berekor cam ya sekali. first time in my life. ntah apa ntah species nya tok.

    Gud luck untuk ko juak.. :-)

    ReplyDelete
  3. Lupak... boleh polah corak batik corak di belakang kupu2 tok kan.. :-)

    ReplyDelete
  4. ini moth ke? havent seen something like this b4.. cantik!! good luck dear!! ^_^

    ReplyDelete
  5. NaDic--Yep. Ni one of giant species of moth. saya pun1st time tengok ari tu. my 1st discovery of the species. tapi tak tau plak apa species ni... Thanks... :-)

    ReplyDelete
  6. Ku baruk ja ada ngambik gambar butterflies kat Changgi Airport..kelak2 lah ku post crita aku pasal Changgi

    ReplyDelete
  7. Den--butterfly susah sket maok ambik gambarnya. laju gilak berterbangan. nasib2 moth tok ada slow sket pagi2 hari. maok terbang pun mesti maok ekjas sayap dolok. lucu jak ku nangga. sebenarnya blog My Life Is My Choice tempat ku blog pasal nature tok tapi sebab maok join contest tok, alu tersesat gambar moth ya sitok. hehehe.. mun sik silap tok Malaysian Moon Moth. Ntah kenak org merik nya nama Moon indah.. mmm..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MUST KNOW - Psyllium Husk

Wishing Myself a Happy Birthday!!!

I have a dream...